Det var den julen. Julklapparna är inköpta, inslagna, och öppnade. Julgranen är pyntad. Det finns kvar julmat sedan julafton. Julstressen har äntligen lagt sig. Nu är det dags för egentid.

Skaffa dig insättningsbonusen nu

  • Gör en insättning om minst 300 kronor.
  • 50% bonus på din insättning.
  • En insättning om 600 kronor ger dig 900 kronor att spela för.

TILL MR GREEN NU! >>>

Erbjudandet gäller: 25 december 00.00 – 23.59. Spela via dator, mobil, surfplatta eller app. Android-användare vänligen ta del av erbjudandet via dator. Gäller ej spelare som gör sin första insättning. Spelare kan ta del av max 300 kronor i bonuspengar.

Regler & villkor

Erbjudandet gäller endast under ovannämnda datum. Erbjudandet gäller en insättningsbonus vid spelares nästa enskilda insättning under ovannämnda datum. Maxbonus spelare kan ta del av är 300 kronor. Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 200 kronor. Erbjudandet gäller endast via insättningsknappen inne i julkalendern. En insättning via annan insättningslänk på Mr Green gäller inte. Erbjudandet gäller en insättningsbonus om 50%. Spelare kan ta del av erbjudandet en (1) gång. Erbjudandet gäller bonuspengar och måste omsättas trettiofem (35) gånger innan uttag. Spelare som gör sin första insättning kan inte ta del av erbjudandet – där gäller välkomsterbjudandet. Allmänna regler & villkor gäller.