Bingo tolv dagar av jul 13 till 24 december

Har du aldrig prövat att spela Bingo online på nätet så är det verkligen rätt tid att göra det nu. Världens största bettingsajt Bet365 är inte bara väldigt bra på odds och betting utan vi anser dem vara bald de tre bästa Bingo sajterna när det gäller Bingospel på nätet också, se vår Topplista Bingo här! Men det är klart att du som är en erfaren bingospelare också ska passa på nu vid juletider när bet365 gör det extra intressant att spel Bingo.

Från och med Lucia lördagen den 13 december och tolv dagar framåt ända till Julafton den 24 december erbjuder bet365 dig dagliga bingo bonusar i en speciellt generös kampanj som de kallar Tolv dagar av jul.

För att spela Bingo tolv dagar av jul gör du såhär:

Gå in på Bet365 Bingo och anmäl dig till deltagande av erbjudandena mellan den 13 och den 24 december!

Öppna julklappen för att avslöja dagens erbjudande, därefter kan du spela för en chans att ta hem ett pris varje dag. Lycka till! 🙂

Du kan också läsa vår recension om Bet365 Bingo om du vill veta lite mer ingående om vad vi tycker om deras bingosida. 

Kampanjens regler och villkor

 1. Kampanjperioden pågår från 01.00 CET den 13 december 2014 till 00.59 CET den 25 december 2014.
 2. Spelare måste anmäla sig en gång under kampanjperiodens gång för att kvalificera sig till att vinna ett pris under den dagen, eller en efterföljande dag.
 3. Spelare kan som mest få en bonus/ett pris per dagligt erbjudande.

Dag 1 (13 december): Satsa 50 kr och få 50 kr på bingo

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 13 december till 00.59 CET den 14 december 2014.
 2. Spelare måste satsa minst 50 kr från deras uttagbara kontanta saldo på valfritt Bingorum, då erbjudandet gäller, för att få 50 kr i Bingobonus.
 3. Spelare kommer att informeras angående bonusen via ett pop-upp-meddelande i Bingomjukvaran och behöver uppdatera saldot innan valmöjligheten att acceptera eller neka bonusen erbjuds. Skulle en spelare välja att neka bonusen kommer den att gå förlorad.
 4. Originalbonusen är inte uttagbar. Spelare behöver omsätta bonusbeloppet fyra gånger på Bingo innan eventuella vinster som kommer från den bonusen överförs till det uttagbara kontanta saldot.
 5. Endast belopp som spenderats efter att bonusen har accepterats räknas gentemot omsättningskravet. Bonusutvecklingen kan kontrolleras på sidan Mina bonusbelopp i avdelningen Mitt konto i Bingoklienten.
 6. Eventuella bonusbelopp som återstår sju dagar efter att de utfärdats kommer att makuleras utan vidare förvarning.

Dag 2 (14 december): Superbooks hela dagen

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 14 december till 00.59 CET den 15 december 2014.
 2. Rummet Stjärnspäckat håller öppet från 09.00 till 00.59 CET med spel som går av stapeln var sjätte minut.
 3. Belopp som vinns med gratisbrickor kommer att betalas ut som bonusbelopp och måste satsas fyra gånger genom köp av Bingobrickor innan de blir uttagbara.

Dag 3 (15 december): Love2Shop-prisdragning

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 15 december till 00.59 CET den 16 december 2014 och prisdragningen äger rum senare under den 16 december.
 2. Spelare tjänar en prisdragningslott per 50 kr de satsar kontant i ett Bingorum.
 3. Det finns ingen övre gräns för hur många prisdragningslotter en spelare kan tjäna.
 4. Tio stycken Love2Shop-kuponger på vardera 1.000 kr finns att vinna.
 5. Vinnare av Love2Shop-kuponger kommer att kontaktas inom två arbetsdagar via telefon eller e-post. Går vinnaren inte att kontakta eller inte svarar på e-postmeddelanden inom 48 timmar efter bekräftelsen skickats, kommer priset att gå förlorat.
 6. Det finns inga kontanta alternativ tillgängliga och samtliga priser erbjuds i mån av tillgänglighet. Skulle priset som utannonserats inte finnas tillgängligt i spelarens bostadsland förbehåller sig bet365 rätten att betala ut det kontanta alternativet istället.
 7. bet365 kan ej hållas ansvariga för eventuella förändringar åsamkade av tredje part.

Dag 4 (16 december): 10% i slots-återbetalning

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 16 december till 00.59 CET den 17 december 2014.
 2. Insatser på Slot-spel i Bingoavdelningen kvalificerar dig till erbjudandet med undantag av på följande spel: A Pot of Gold, Bejeweled, Where’s The Gold, Pizza Prize, Lucky Star Revolution, Magical Forest, Luck O’ The Irish, Enchanted Meadow, Riches of Ra, Spartania, Jungle Bucks, Aztec Idols, Wild Blood, Kiss, Magic Wand, Planet Moolah, Wizard of Oz, Big Vegas och Lobster Mania.
 3. Återbetalningen baseras på spelarens totalförlust i kontanter på Slots under tiden som erbjudandet pågår.
 4. Spelare kommer att få tillbaka 10% av sina förluster i form av en Slots-bonus. Lägsta kvalificerade insats är 1 kr och den största bonusen som betalas ut är 1.000 kr.
 5. Spelare kommer att informeras angående bonusen via ett pop-upp-meddelande i Bingomjukvaran och behöver uppdatera saldot innan valmöjligheten att acceptera eller neka bonusen erbjuds. Skulle en spelare välja att neka bonusen kommer den att gå förlorad.
 6. Samtliga bonusar kommer att krediteras inom två arbetsdagar från det att kampanjen avslutades.
 7. Originalbonusen är inte uttagbar. Spelare behöver omsätta bonusbeloppet 20 gånger på Slots innan eventuella vinster som kommer från den bonusen överförs till det uttagbara kontanta saldot.
 8. Endast belopp som spenderats efter att bonusen har accepterats räknas gentemot omsättningskravet. Bonusutvecklingen kan kontrolleras på sidan Mina bonusbelopp i avdelningen Mitt konto i Bingomjukvaran.
 9. Eventuella bonusbelopp som återstår sju dagar efter att de har accepterats kommer att makuleras utan vidare förvarning.

Dag 5 (17 december): 100 kr i bonus på Wintry Wonderland

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 17 december till 00.59 CET den 18 december 2014.
 2. Spelare måste satsa minst 100 kr från deras uttagbara kontanta saldo på skraplotten Wintry Wonderland under tiden som erbjudandet gäller för att få 100 kr i bonus.
 3. Spelare kommer att informeras angående bonusen via ett pop-upp-meddelande i Bingomjukvaran och behöver uppdatera saldot innan valmöjligheten att acceptera eller neka bonusen erbjuds. Skulle en spelare välja att neka bonusen kommer den att gå förlorad.
 4. Originalbonusen är inte uttagbar. Spelare behöver omsätta bonusbeloppet 10 gånger på kampanjspelet innan eventuella vinster som kommer från den bonusen överförs till det uttagbara kontanta saldot.
 5. Endast belopp som spenderats efter att bonusen har accepterats räknas gentemot omsättningskravet. Bonusutvecklingen kan kontrolleras på sidan Mina bonusbelopp i avdelningen Mitt konto i Bingomjukvaran.
 6. Eventuella bonusbelopp som återstår sju dagar efter att de utfärdats kommer att makuleras utan vidare förvarning.

Dag 6 (18 december): 200% i insättningsbonus

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 18 december till 00.59 CET den 19 december 2014.
 2. Spelare måste göra en ursprunglig insättning, eller överföring, på 100 kr eller mer genom en enskild transaktion för att kvalificera sig till att få en erbjudandekod. Erbjudandekoden kommer att synas i avdelningen Mitt konto som hittas i Bingomjukvaran, men endast under en dag efter mottagandet.
 3. För att aktivera bonusen behöver erbjudandekoden anges tillsammans med, eller efter, den ursprungliga insättningen, eller överföringen, inom sju dagar. Belopp som spenderas innan erbjudandekoden anges kommer inte att räknas gentemot bonusen. Skulle uttag, eller överföringar ut från kontot, ske innan erbjudandekoden anges kommer din ursprungliga insättning, eller överföring, inte längre kvalificera sig.
 4. Högsta möjliga bonus som kan begäras är 200% upp till 1.000 kr.
 5. Detta insättningserbjudande är endast tillgängligt för spelare som har registrerat sig innan den 16 december 2014 och som har spelat efter den 1 januari 2014.
 6. För att kunna spela med bonusbeloppet måste den kvalificerande insättningen/överföringen satsas en gång på Bingobrickor inom sju dagar.
 7. Originalbonusen är inte uttagbar. För att göra bonusbeloppet uttagbart, måste du spela igenom ditt bonusbelopp sex gånger på Bingobrickor.
 8. Skulle omsättningskravet för denna bonus inte uppfyllas inom 30 dagar från det att den kvalificerande insättningen/överföringen gjordes kommer hela bonussaldot att förloras.

Day 7 (19 december): Dubbla lojalitetspoäng

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 19 december till 00.59 CET den 20 december 2014.
 2. Spelare tjänar två lojalitetspoäng per 100 kr som satsas på titlar som hittas i sektionen Spel av Bingoavdelningen.

Dag 8 (20 december): 10% i bingo-återbetalning

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 20 december till 00.59 CET den 21 december 2014.
 2. Återbetalningen baseras på spelarens totalförlust i kontanter på Bingo under tiden som erbjudandet pågår.
 3. Spelare kommer att få tillbaka 10% av sina förluster i form av en Bingo-bonus. Det minsta beloppet som betalas ut är 1 kr och det största beloppet som betalas ut är 1.000 kr.
 4. Spelare kommer att informeras angående bonusen via ett pop-upp-meddelande i Bingomjukvaran och behöver uppdatera saldot innan valmöjligheten att acceptera eller neka bonusen erbjuds. Skulle en spelare välja att neka bonusen kommer den att gå förlorad.
 5. Samtliga bonusar kommer att krediteras inom två arbetsdagar från slutet av kampanjperioden.
 6. Originalbonusen är inte uttagbar. Spelare behöver omsätta bonusbeloppet fyra gånger på Bingo innan eventuella vinster som kommer från den bonusen överförs till det uttagbara kontanta saldot.
 7. Endast belopp som spenderats efter att bonusen har accepterats räknas gentemot omsättningskravet. Bonusutvecklingen kan kontrolleras på sidan Mina bonusbelopp i avdelningen Mitt konto i Bingoklienten.
 8. Any bonus amount remaining seven days after accepting will be removed without further notice.

Dag 9 (21 december): Tredubbla lojalitetspoäng

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 21 december till 00.59 CET den 22 december 2014.
 2. Spelare tjänar 18 lojalitetspoäng per 100 kr som satsas i valfritt Bingorum.

Dag 10 (22 december): Love2Shop-prisdragning

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 22 december till 00.59 CET den 23 december 2014 och prisdragningen äger rum senare under den 23 december.
 2. Spelare tjänar en prisdragningslott per 50 kr de satsar kontant i ett Bingorum.
 3. Det finns ingen övre gräns för hur många prisdragningslotter en spelare kan tjäna.
 4. Tio stycken Love2Shop-kuponger på vardera 1.000 kr finns att vinna.
 5. Vinnare av Love2Shop-kuponger kommer att kontaktas inom två arbetsdagar via telefon eller e-post. Går vinnaren inte att kontakta eller inte svarar på e-postmeddelanden inom 48 timmar efter bekräftelsen skickats, kommer priset att gå förlorat.
 6. Det finns inga kontanta alternativ tillgängliga och samtliga priser erbjuds i mån av tillgänglighet. Skulle priset som utannonserats inte finnas tillgängligt i spelarens bostadsland förbehåller sig bet365 rätten att betala ut det kontanta alternativet istället.
 7. bet365 kan ej hållas ansvariga för eventuella förändringar åsamkade av tredje part.

Dag 11 (23 december): 100 kr i bonus på Santa Surprise

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 23 december till 00.59 CET den 24 december 2014.
 2. Spelare måste satsa minst 100 kr från deras uttagbara kontanta saldo på Santa Surprise under tiden som erbjudandet gäller för att få 100 kr i bonus.
 3. Spelare kommer att informeras angående bonusen via ett pop-upp-meddelande i Bingomjukvaran och behöver uppdatera saldot innan valmöjligheten att acceptera eller neka bonusen erbjuds. Skulle en spelare välja att neka bonusen kommer den att gå förlorad.
 4. Originalbonusen är inte uttagbar. Spelare behöver omsätta bonusbeloppet 20 gånger på Santa Surprise innan eventuella vinster som kommer från den bonusen överförs till det uttagbara kontanta saldot.
 5. Endast belopp som spenderats efter att bonusen har accepterats räknas gentemot omsättningskravet. Bonusutvecklingen kan kontrolleras på sidan Mina bonusbelopp i avdelningen Mitt konto i Bingomjukvaran.
 6. Eventuella bonusbelopp som återstår sju dagar efter att de utfärdats kommer att makuleras utan vidare förvarning.

Dag 12 (24 december): 10 kr i julbonus på Julafton!

 1. Erbjudandet pågår från 01.00 CET den 24 december till 00.59 CET den 25 december 2014.
 2. Spelare måste satsa minst det begärda beloppet i valfritt Bingorum, eller på valfritt Spel i Bingoavdelningen av webbplatsen, för att få 10 kr i bingobonus.
 3. Inga insatser på följande spel kvalificerar sig till erbjudandet: A Pot of Gold, Bejeweled, Where’s The Gold, Pizza Prize, Lucky Star Revolution, Magical Forest, Luck O’ The Irish, Enchanted Meadow, Riches of Ra, Spartania, Jungle Bucks, Aztec Idols, Wild Blood, Crystal Forest, Kiss, Magic Wand, Planet Moolah, Wizard of Oz, Zeus, Big Vegas eller Lobster Mania.
 4. Spelare kommer att informeras angående bonusen via ett pop-upp-meddelande i Bingomjukvaran och behöver uppdatera saldot innan valmöjligheten att acceptera eller neka bonusen erbjuds. Skulle en spelare välja att neka bonusen kommer den att gå förlorad.
 5. Originalbonusen är inte uttagbar. Spelare behöver omsätta bonusbeloppet fyra gånger på Bingo innan eventuella vinster som kommer från den bonusen överförs till det uttagbara kontanta saldot.
 6. Endast belopp som spenderats efter att bonusen har accepterats räknas gentemot omsättningskravet. Bonusutvecklingen kan kontrolleras på sidan Mina bonusbelopp i avdelningen Mitt konto i Bingomjukvaran.
 7. Eventuella bonusbelopp som återstår sju dagar efter att de utfärdats kommer att makuleras utan vidare förvarning.

Allmänna regler och villkor

 1. Alla pris-/bonusbelopp som erbjuds räknas ut genom att använda den aktuella valutaomvandlingstabellen, vilken helt fastställs av bet365.
 2. Anställda, chefer och direktörer på bet365, dess PR-firmor eller andra företag, licensinnehavare och licensgivare, tjänsteleverantörer och alla andra närstående bolag eller dotterbolag är inte berättigade till att delta. Samma regler gäller för de direkta familjerna till sådana personer.
 3. bet365 förbehåller sig rätten att använda förnamn, nickname och/eller alias i alla meddelanden om turneringsresultat, utdelande av kampanjbonusar och vinnare av progressiva jackpots.
 4. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter bet365:s eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. bet365 förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att bet365 efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan bet365 krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden.
 5. Alla bet365:s erbjudanden är menade att gälla för spelare med ärliga avsikter och bet365 förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande begränsa alla eller en del erbjudanden för enskilda kunder.
 6. Samtliga kunderbjudanden är begränsade till ett per person, familj, bostadsadress, e-postadress, telefonnummer, samma kontonummer (bankkort, kreditkort, NETeller etc.) och miljöer med delad datoranvändning, t.ex. allmänna bibliotek och arbetsplatser. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett eller alla erbjudanden för en enskild kund eller kundgrupp helt enligt egen beslutsrätt. Erbjudanden gäller enbart för kunder som har gjort en insättning med riktiga pengar till bet365.