Mega Fortune videoslot recension av Svenskt Spel

 

Bakgrund

Mega Fortune skulle kunna översättas till svenska och bli något i stil med ” En enormt stor förmögenhet” och det är verkligen vad detta spel handlar om. Vinner du Jackpotten kan  en enormt stor förmögenhet utlovas. Det eftersom Jackpotten oftast är en av nätets högsta och oftast ligger på över 10 miljoner även om den inte sällan till och med når över 50miljoners nivån.

Intro

Vi närmar oss stranden i en lyxyacht i detta korta intro som ändå ger spelaren en bra insikt i vad som väntar i Mega Fortune.

ExtraSymboler

Bonusspelet – Bonussymbolen är bonusspelets hjul ”The Chocolate Wheel” och minst tre av dessa krävs för att ta sig vidare till bonusspelet.

Bonusspelet i Mega Fortune utspelar sig på  The Chocolate Wheel med tre hjul. Först snurrar första yttersta hjulet där du kan vinna allt från 100 till 300. Men bästa är om du hamnar på en de pilar som för dig in till nästa hjul. Här är vinsterna 300-700 och även här kan du ta dig till nästa hjul genom att hamna på en av pilarna. Det tredje hjulet innehåller vinster på 2500-7500 och klarar du dig från den och in till mitten har Mega Jackpotten gått till noll och ditt bankkonto gått upp till minst 10 miljoner.

Wild – Ingen är rik om man inte har en lyxyacht så här dyker den upp som wildsymbol. Förutom att den ersätter alla anda symboler kan båtarna ge upp till 10.000gånger pengarna!

Scatter – Nu är det lyxdrickan nummer 1 som gäller – champanjen. En flaska och två glas är scattersymbolen. Vid minst 3 symboler delas Freespins ut.

Musik

En riktigt skön lugn bakgrundsmusik följer med under hela spelets gång. Väl inne i bonusspelet ökar tempot och därmed också spänningen.

Grafik

Vad är lyx? Kanske Limosine, Rolexklocka, Sedelbuntar, Konjak och Cigarr eller dyra smycken. J-A är ringar med bokstäverna och det är nog bland de snyggast J-A vi stött på.  Spelet ramas in av att man kan följa de tre olika jackpottarna som spelet helt klart cirkulerar kring. Jackpott Mega, Major och Rapid finns det som snabbt tickar uppåt.

Mega Fortune utspelar sig där lyxyachten stannat i närheten av storstadens puls och energi.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom Mega Fortune vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden

Insats

I likhet med de allra flesta videoslots spelas Mega Fortune på tre rader och fem hjul. Spelnivån går att välja från 1 till 4, välj att spela på upp till 25 linjer och myntvärdet varierar från 0,01 till 0,50Euro.  Som mest kan du spela för 50 Euro i jakten på de 50 miljonerna.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, om saldot minskat med en viss summa eller om du vunnit jackpott. 

Vinster

Högsta vinsten varierar eftersom detta är ett Jackpottspel men mellan 10-50 miljoner någonstans är vanligast…Teoretiska återbetalningsgraden är 96,4% men då ska man komma ihåg att allra mesta av återbetalningen sker till de som tar hem jackpottarna.

Sammantaget

De flesta spelar Mega Fortune av en enda anledning, de jättestora jackpottarna. Men spelet har faktiskt en hel del andra fördelar så som schysst bakgrundsmusik, snygga bilder, spännande bonusspel och chans att spela för så lite som 10öre.

Mega Fortune video slot är en av de mest spelade på nätet och det är inte svårt att förstå varför.

Mega Fortune går att spela på bland annat  UnibetBetsafe eller Betsson.