BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Golden Shamrock

Golden Shamrock 

Golden Shamrock

Bakgrund

Resan börjar och vi tar oss över till den gröna ön utanför England.. Irland erbjuder en öppen grön natur men landet har också en härlig musikskatt. Både naturen och musiken finns med i denna slot med Irland som tema

Vanligtvis är det fyrklöver som klassas som tur men i Golden Shamrock är det treklöver av guld som kan erbjuda freespin och rejäla utdelningar från den guldfyllda gryta som är spelets mest eftertraktade symbol. Ur grytan kan man (med endast lite tur) gräva upp ca en miljon riksdaler vilket skulle vara en uppskattad reskassa.

ExtraSymboler

Wild –  En glad liten figur som njuter av livet genom att röka pipa och fundera på vad han ska förvandla sig till nästa gång är wildsymbolen. Han kan dyka upp på hjul 2,3 och 4 och utvidgar sig då över hela hjulet. Häng med när han kommer fram för han kommer prata lite också.

Scatter – Här kommer symbolen som gett spelet dess namn, En treklöver i guld. Självklart är det tre treklöver som behövs för att freespins ska delas ut.

Musik

Fåglarna sjunger i bakgrunden i Golden Shamrock precis som det ska vara en härlig sommardag när man är ute i en fin natur. Under spinnet körs klassisk glad irländsk musik. Kanske är det medvetet men den irländska musiken spelas mycket kort vilket gör att man vill snurra igen för att fortsätta lyssna.

Grafik

Temat i Golden Shamrock är Irland och inriktningen är mot det gröna fina landskap som landet har att erbjuda.

Här blandas en hel del tecknade detaljer som en kittel full med guld, hästskon och en den lilla figurens hatt och pipa. Men handlar det om Irland så får ju inte musiken glömmas bort och därför finns även harpan, dragspelet och de två ölglasen som skålas inför dansen.

Q-A är snygga pengapåsar som smälter väl in i temat.

Det är mycket mysiga små figurer i Golden Shamrock som är tagna från sagans värld.

Golden Shamrock utspelar sig mot en blå himmel med några få moln ovanför Irlands slättlandskap. Men det är ramen runt som är snyggast med snirkliga träd som till och med treklöver av guld växer på.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom Golden Shamrock vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden. Spelet lanserades 2009.

Insats

Upp till 20 linjer går det att spela på i jakten på guldkittlarna. Dessutom går det att välja insatsnivå mellan 1-10 och ett myntvärde på 0,01-0,50Euro.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa eller om saldot minskat med en viss summa.

Vinster

Med en högsta vinst på 200.000mynt kan du bli miljonär om bara lite tur följer dig i spelet. Högsta vinsten är nämligen 100.000Euro. Teoretiska återbetalningsgraden är 96,4%.

Sammantaget

Det här är ett mysigt och trevligt spel för både små- och storspelare. De flesta har ju möjlighet att avvara 10öre i alla fall. Storspelaren kan omsätta 40Euro per snurr.

Dessutom är de sagoinspirerade bilderna snygga och en skön bakgrundsmusik gör inte saken sämre. I övrigt är spelet en väldigt klassisk slot med få överraskningar.

Provspela Golden Shamrock här


Denna slot går att spela på bland annat UnibetBetsafe eller Betsson.

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.