Fruit Case

Bakgrund

Hösten har kommit och det är dags att safta och sylta. Apelsiner, päron och inte minst jordgubbarna är nyskördade, så ta fram mixern och fruktpressen för att börja göra ordning årets skörd. För många är hemmagjord sylt värt mycket mer än köpt och i detta spel kan verkligen sylten få sitt riktiga värde eftersom den bästa sylten ger närmare 800.000kronor.

ExtraSymboler

Wild – En ruta med texten Fruit Case X2 eftersätter alla andra symboler. Wildsymbolen ändrar multiplikator beroende på vilken avalanchenivå som är gällande..

FreeFall – Förutom frukt finns det en viktig sak som behövs för att få en riktigt bra sylt – en bra mixer. Det är denna mixer som kan ge FreeFall. Minst tre mixrar aktiverar 10 FreeFall. Vinst med Freefall ger myntvinst multiplicerat med tre.

Avalanchefunktion-  Fås en vinstrad aktiveras Avalanche (lavineffekt). Det betyder att symbolerna pressas ihop till eftertraktad fruktjuice och försvinner från spelet. Alla ovanliggande symboler faller ner och fyller de tomma platserna samtidigt som nya symboler faller ner uppifrån för att fylla upp spelet.  Om man vinner på dessa fruktlaviner multipliceras vinsterna. Som mest kan man få 8ggr vinsten vilket händer vid lavin nummer fyra i raden.

Musik

Ingen bakgrundsmusik får man när sylten ska göra i ordning. Däremot är det ljudeffekter under snurren samt när symbolerna pressas ihop och vinsterna delas ut. Glada effekter som passar bra in i temat – om man nu kan säga att ljudeffekter och musik kan passa bra till ett sylttema???

Grafik

I detta spel gäller det att pressa fram så mycket sylt (eller pengar) som möjligt. Så vad behövs då?  Frukt, en mixer och burkar att lägga allt i och det är precis de symbolerna som spelet bygger på. Färgglada, lite humoristiska jordgubbar, apelsiner, citroner och äpplen skapar den perfekta sylten.

Spelet utspelar sig bland lite fabriksrör vilket tyder på att det inte verkar vara hemmagjord sylt som ska tillverkas. 

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden

Insats

Fruit Case är uppbyggt av fem hjul och tre rader och du spelar alltid på de 20 olika vinstlinjerna. Myntvärdet på syltspelet är 0,01-0,50 men eftersom man alltid spelar på de 20 linjerna är minsta insatsen 0,20Euro. Med insatsnivån på 10 blir maxinsatsen 100Euro (Mycket sylt skulle kunna köpas för de pengarna…)

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, eller om saldot minskat med en viss summa.

Vinster

Värdet på den bästa kombinationen ger 80.000 Euro och det måste då vara de bäst betalda syltburkarna i världen. Återbetalningsgraden är 96,4% .

Sammantaget

En saftig och färgglad slot som kan pressa fram en hel del pengar.  Avalanchefunktionen känns igen från spel som Gonzos Quest och är det denna funktion som du gillar så gå till Gonzo istället som har en mer helhetskänsla. Fruit Case är precis som ett fika – väldigt bra som en paus men det är inte det man sitter med under en lång stund.
Provspela Fruit Case här

 

Denna slot går att spela på bland annat UnibetBetsafe eller Betsson.