BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Flowers

Flowers

Bakgrund

Inte ett moln, så långt ögat kan nå. Inte en droppe regn, på flera dar….

Sommaren är helt enkelt här med grillning, sol och bad och en hel dag i hängmattan.

I rabatterna växer rosor, blåklockor och andra färgglada växter för att förgylla trädgården. I detta spel är inte bara blommorna fina för ögonen utan kan även bli en fröjd för plånboken om högsta vinsten delas ut på 37.500 Euro.

ExtraSymboler

Double-symboler. Samtliga blommor kan växa dubbelt. Får du en dubbelsymbol så räknas dessa som två symboler i rad i Flowers.

Wild – Alla blommor behöver sol för att växa så det passar ju bra att solen är wildsymbolen som får vinsten att växa. Under free spins kan Stacked Wild visas och ge chans till ännu högre vinster.

Scatter – FreeSpin är glada molnet med texten Free Spin. Symbolen kan visas som enkel eller dubbel. Minst fyra scatter startar freespin och med 8 symboler på skärmen blomstrar det ordentligt och du får 30Freespin. Alla vinster vid freespin är 3ggr vinsten.

Musik

I bakgrunden i video sloten Flowers finns verkligen sommaren med en surrande geting, sjungandes fåglar och kanske att man till och med hör hur blommorna växer. Även glada trudelutter erbjuds vid vinster. Musiken och effekterna passar bra på det glada temat.

Grafik

Här växer rosen, solrosen och den köttätande växten bredvid varandra i glada färggranna bilder. Även blåklockan och en rosa blomma får vara med och trängas i rabatten.

J-A är färgstarka bokstäver som passar i färg även om de inte har så mycket med blommor att göra.  Spelet utspelar sig mot en klarblå himmel – precis som sommaren ska vara.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden

Insats

Flowers går att spela på 30 plantager (ursäkta, linjer) och planteras i tre fina rader och fem hjul. För en knapp tioöring kan du spela på en rad och hoppas att du får rosorna i en fin rad. Insatsnivå finns mellan 1-5 och myntvärdet är från 0,01 till 0,50Euro

Som mest går det att spela för 75Euro per omgång.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa eller om saldot har minskat till förvald nivå.

Vinster

Som mest kan fem rosor i freespinläget ge 75000 mynt vilket är 37.500 Euro.

Med så mycket pengar på fickan kan man köpa lite mer än fem rosor…

96,4 % är återbetalningsgraden.

Sammantaget

En mycket trevlig och ovanlig symbol är dubbelsymbolen. Det ger spelet något extra vilket uppskattas. Färgerna är glada och blommorna lika så.  Lite mysigt spel som håller en stund. Inte en långkörare men som god omväxling.

Provspela Flowers här gratis

 

Flowers slot går att spela på bland annat UnibetBetsafe eller Betsson.

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.