BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Egyptian Heroes

 egyptian heroes

Bakgrund

Alla kulturer har sina mytologiska historier med olika hjältar i fokus. I Sverige har vi nordiska sagorna om Tor, Oden, Freja och andra stora gudar. I Grekland finns bland annat Zeus, Afrodite och Hades som styr över vad som händer både ovan och under jord.  Även Egypten har sina hjältar som man delvis möter i denna slot. Om de dessutom delar ut högsta vinst dvs 500.000kr så är det verkligen spelarens största hjältar…

ExtraSymboler

Scatter: En guldglänsande Faraomask kan erbjuda en hel del freespin. Vid minst tre scattersymboler delas Freespins ut och upp till 20 spin kan fås. Under freespin kan Sticky Expanded Wild visas på mittenhjulet vilket gör att man kan få ännu högre vinster.  Utöver det utvidgas Wild-symbolerna på hjul 2 och 4 vid insatsvinst.

Golden Bet Line:  Vid varje spin markeras en rad som är Golden Bet Line. Vinner man på denna linje multipliceras vinsten 2-5ggr.

Wild. Pyramiden är Wildsymbolen som även kan bli expanding wild. Syns symbolen på hjul 2,3,4 utvidgas symbolen och täcker hela hjulet.

Musik

Någon bakgrundsmusik finns inte på denna slot men under snurren skapas spänning genom  bra, tung och passande musik. Självklart finns här även ljudeffekter vid radvinst som håller typisk egyptisk stil.

Grafik

Fem olika egyptiska mytologiska hjältar är de  som ger bäst utdelning. Det de har gemensamt är att de bär på någon ljuskälla, alla i varsin färg.  Figurerna får en att tänka på det antika Egypten så visst lyckas de hålla temat bra. 10-A är av väldigt rak grafik och passar skapligt bra. Även omgivningen som spelet utspelar sig i passar skapligt in i temat. Hade kunnat varit både bättre och sämre.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden

Insats

De egyptiska hjältarna snurrar på fem hjul och visas på tre rader. Det går att spela upp till 20 linjer, insatsnivå mellan 1-10 och med ett myntvärde på 0,01-0,50Euro.

Vill du lägga så mycket pengar som möjligt på ett snurr så går det att lägga som max 100Euro.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, eller om saldot minskat med en viss summa.

Vinster

De egyptiska hjältarna håller på en skatt på 100.000mynt. Det motsvarar 50.000 Euro och skulle man vinna dessa skulle man säkert hålla med om att figurerna i spelet är riktiga hjältar.

Återbetalningsgraden är 96,6%

Sammantaget

Spelet är överlag snyggt och Golden Line är något lite unikt som höjer spänningen. Lägg på lite bra musik, snyggare 10-A och coolare bakgrund så skulle spelet få riktigt bra betyg.

 

Denna slot går att spela på bland annat Unibet, Betsafe och Betsson

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.