BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Blood Suckers

Blood suckers

Bakgrund

Blood Suckers betyder egentligen bara blodsugare. Men här är det allt annat än myggor vi pratar om. Dracula och andra trevliga vänner följer dig i denna slot.  Enda sättet att döda en vampyr sägs vara att slå en påle genom hjärtat och det är just med dessa verktyg som du ska döda så många vampyrer du bara kan för att få stor utdelning. Så ladda upp med några kors, en knippe vitlök och en bunt pålar i kampen mot vampyrerna och ta deras skatt som mest är  dryga miljonen.

ExtraSymboler

Wild – Vem är den vildaste vampyren av alla? Självklart är det Dracula, så han fick bli wildsymbol. Här är en bild då han precis ska sätta tänderna i en kvinnas hals.

Scatter – En brud som i månskenet blivit lite väl blodtörstig erbjuder freespin. Hon kan ge upp till 10freespin vilket inte är jättemånga. Men vid 10freespin fås även 100ggr insatsen och dessutom ges tredubbla vinster under freespin.

Bonusspel – Till sitt försvar mot vampyrerna har du pålar och lyckas du få minst 3 av dessa startar bonusspelet. Här använder du pålarna för att döda vampyrer som ligger i olika gravar. Så länge som du väljer rätt grav får du mynt och får fortsätta att välja en grav till. Hittar du en tom slutar spelet och du får börja din jakt från början efter dessa blodsugande varelser.

Musik

Både bakgrundsmusiken och ljudeffekterna sitter som en påle i en vampyr och även under bonusspelet är musiken lika passande. Mystik och lite obehaglig känsla ska förmedlas och det lyckas de bra med.

Grafik

Symbolerna här har riktigt snygg grafik. Inga onödiga 10-A tar heller plats på spelet utan alla 11 symbolerna håller sig snygga och definitivt till temat. Här finns både några vänner till vampyren och en del verktyg att kan få kål på dem som ex flaska gift, vitlöken, korset och bibeln och en armborst.

Mycket genomarbetade bilder som spelas mot en bakgrund där man bland annat ser ett blodigt handavtryck. Toppbetyg på grafiken här.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden

Insats

Lite ovanligt är det när man ska välja insatsnivå då denna bara går mellan 1-4.

På 25 olika linjer kan du jaga vitlökar och andra figurer på denna slot som är byggd av fem hjul och tre linjer. Myntvärdet går att spela från 0,01 till 5Euro.  Som mest går det att lägga 200Euro på ett enda snurr och då gäller det att man vinner något för annars är vampyrerna inte bara blodsugare utan också pengasugare.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, om saldot minskat med en viss summa eller om du vunnit jackpott.

Vinster

I likhet med många andra slots är det i freespinläget som de största vinsterna går att få.  Dyker Dracula upp fem gånger på rad ges 7500mynt och i freespin blir detta 3ggr mer dvs 22500mynt. Eftersom högsta myntnivån är så hög som 5Euro blir därför högsta vinsten 112.500Euro. Dessutom är den teoretiska återbetalningsgraden ovanligt hög. Hela 98% går tillbaka till alla vampyrjägare.

Sammantaget

Blood-Suckers är verkligen en genomarbetad slot med både snygg grafik och passande ljud. Bonusspelet är också klockrent i temat så spelet håller rakt igenom en hög kvalite.

 

Blood Suckers  slot går att spela på bland annat UnibetBetsafe eller Betsson.

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.