BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Fortune Teller

Fortune Teller

Bakgrund

Vill du veta din framtid så har du kommit helt rätt. Kvinnan i cirkusvagnen bjuder in till en slot med spådomsinspiration. Om du tror på spåkulan, tarotkorten och spåkvinnor spelar egentligen ingen roll. Hur framtiden blir visar sig ändå men förhoppningsvis är du lite rikare i framtiden än idag tack vare den mystiska kvinnan med den svarta katten.

ExtraSymboler

Wild –En hand med ett öga. Symbolen finns i flera olika religioner med med lite olika betydelse. Här är betydelsen att den är wild dvs ersätter alla andra symboler. Lyckas du få fem av dem i rad är det du som kommer bli vild eftersom utbetalningen då är 7500mynt.

Scatter – Här kommer så den klassiska spåkulan hållen av spåkvinnans lite taniga händer. Hon håller hårt i sin dyraste ägodel men delar gärna med sig av freespin om du lyckas få minst tre spåkulor på snurret. Vinster tredubblas om du vinner under freespin.

Bonus. Bonusspelet startar om du får minst tre bonussymboler. Det är spåkvinnan själv som välkomnar dig in i bonusspelet. Nu gäller det att spå sin framtid så bra som möjligt. Det finns här tre rader kort och du ska ta ett kort från varje rad. Men akta dig för döden (liemannen). Han är inte alls trevlig i verkligheten och inte heller i detta spel då han kan avsluta ditt bonusspel.

Musik

Klingande vindspel som spelar i otakt med vinden. Väntar bara på att få höra den gamla häxan (oj,förlåt kvinnan) komma och be mig komma in i hennes vagn för att få spå mig. Ett lätt mystik finns i bakgrundsljudet som passar utmärkt till temat och för att förhöja spelupplevelsen.

Grafik

Vad tänker du på när du tänker på en spåkvinna? Tarotkort, Cirkusvagnen hon jämt sitter i, Spåkulan, en svart katt och en mystisk kvinna med sjal på huvudet kanske. Ja allt finns här. 10-A är lite olika symboler, tarotkort och tamburiner. Grafiken är välarbetat och helt enkelt riktigt snyggt.
Provspela Fortune Teller video slot direkt hos Spelsajten gratis här:

 

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden

Insats

Fem hjul och tre rader dvs en klassisk slots. Här kan du välja på insats mellan 0,1 och 0,4 Euro och spela på upp till 30 linjer.
Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, om saldot minskat med en viss summa eller om du vunnit jackpott.

Vinster

Ca 15.000Euro kan du lyckas få av spåkvinnan och det ska väll verkligen ses som en bedrift om man lyckas få med sig så mycket från en person som många anser bara lurar av människor pengar.

Sammantaget

Det här är ett riktigt bra spel som håller rakt igenom. Genomtänkta symboler, stämningshöjande bakgrundsljud, ett passande bonusspel och snygg grafik. Om det blir ett dina favoritspel är svårt att veta – ingen kan se veta vad som händer i framtiden.

Fortune Teller  går att spela på bland annat  UnibetBetsafe eller Betsson

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.