BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Dallas

Dallas

Bakgrund

Vi vänder oss till 80-talet och alla satt bänkade varje helg för att följa JR, Bobby Ewing och Miss Elie i den amerikanska Tv-serien Dallas. Nu är det dags att uppleva serien igen men i form av en slots. Det gäller att vinna så mycket pengar som möjligt – känner vi igen det från serien också kanske…

Introt

Med intromusiken från TV-programmet och bilder från programmets intro så kan nog inte någon missförstå att det är Dallas som gäller för hela slanten (De som missar detta är i så fall född på 90-talet.)

ExtraSymboler

Jokern är en symbol som det står WILD på så det är ju inte så svårt att missa den. Den ersätter andra symboler förrutom Scatter.

Bonusspelet kallas Ewing Oil Bonus Game. Det startar om du samlat in fem Bonusdollar. Bonusdollar ser ut som en stor gulddollarsymbol och det är lite typiskt att just denna symbol ska få starta bonusspelet eftersom hela serien kretsade kring pengar och intriger kring dessa.

I bonusspelet får du investera i oljekällor som kan ge olika bra resultat. Det här är verkligen ett bonusspel som passar i temat och det känns helt rätt rakt igenom.

Freespin. En symbol med staden i bakgrunden och en gul text med FREE SPIN.
Tre scatter eller fler aktiverar freespin. Multiplikatorn är då 3gånger.

Musik

Det räcker med någon sekund så känner man igen temat. Klockrent.

Grafik

Här möts vi av bilder av de kändaste profilerna som JR, Sue Ellen, Miss Ellie och Lucy.
Utfyllnadsbilderna är på bokstäver A, K, Q som ska associeras till kortlekens bästa kort. Porträtten är riktigt bra då man lätt känner igen personerna. Bokstäverna är helt okej även om man ibland undras över varför det så ofta används bokstäver för utfyllnad på slotsmaskiner.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden.

Insats
En klassisk slots med fem hjul och tre rader. Spela på 1-25 rader med insats på 0,05 till 0,5Euro per rad.

Vinster

300.000 mynt kan du få hem från denna slot. Eftersom högsta myntvärde är 0,5Euro så blir högsta vinsten 150.000Euro.
Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, om saldot minskat med en viss summa eller om du vunnit jackpott.
Den teoretiska återbetalningsgraden är på 96,7%.

Sammantaget

Redan i introt sätter de ribban högt med perfekt musik och bilder från serien. Bra grafik med passande symboler och ett klockrent bonusspel gör att de lyckas hålla underhållningsgraden uppe länge. Rekommenderas för oss som följt serien i alla fall.

Dallas går att spela på bland annat unibet, betsafe och betsson.

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.