BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Frankenstein

frankenstein

Bakgrund

Grundhistorien kring Frankenstein skrevs 1818 och blev direkt en stor succé. Sedan dessa har framgången hållit i sig. Sex böcker och sju filmer har gjorts med det stora monstret i centrum och dessutom en video slot som låter spelaren få uppleva delar av berättelsen en gång till. Om denna slot gör lika stor succé som boken återstår att se men den spelare som lyckas ta högsta vinsten på ca 800.000kr anser nog det.

Intro

Med spänningshöjande musik och något annorlunda (men väldigt passande) grafik får vi ett kort intro till Frankenstein. Fokuseringen ligger kring graven och på slutet självklart det gamla slottet där hela historien utspelar sig.

ExtraSymboler

Wild – Här finns två olika sorters wildsymboler. För det första Lightning Wild som är en blåaktig blixtrande platta. Dessa visas bara på hjul 2,3,4 under huvudspelet. Dessa sprids över hjulen och förvandlar minst två symboler i närheten till wild s.k linked-wild.

Fire Wild är eldklot som skjuts ut. Dessa garanteras om du har freespin på hjul 2,3,4 och är också linked-wild.

Scatter – En väderkvarn som sträcker sig mot den röda himlen. Tre eller fler scatter aktiverar upp till 10 freespin. Vinst på scatter ger 1-5gånger mer i vinst.

Multiplier – Denna visas endast vid hjul 5 och multiplicerar vinsten. Den ökar med ett varje gång den visas.

Något speciellt bonusspel finns inte vilket vid första anblicken kan tyckas konstigt. Skulle varit kul med ett bonusspel med Frankenstein som huvudperson. Men spelet bygger snarare kring de två olika wildfunktionerna. Med dessa i samband med freespin kan vinsterna snabbt dra i höjden ändå.

Musik

En suggestiv bakgrundsmusik som passar perfekt in i mystiken kring Frankenstein.
När du vinner pengar eller när det är nära att få freespin läggs det även på ljudeffekter men det är framförallt bakgrundsmusiken som är bäst.

Grafik

Självklart är det ”The Monster” som ger bäst utdelning men förrutom honom finns här Dr Frankenstein, Fritz och The Brain som symboler. Dessa är helt klart passande spelet. 9-A finns också med. Själva spelet utspelar sig inne i slottets källare (?) och ramar in spelet bra.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden

Insats

20 linjer har denna slot samt erbjuder dig som spelare att spela på 10 nivåer. Minsta insats är 0,01 Euro och med högsta insats och högsta nivån landar insatsen på 100Euro.
Spelet är uppbyggt av fem hjul och tre rader.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, om saldot minskat med en viss summa eller om du vunnit jackpott.

Vinster

175000 mynt kan monstret dela med sig av och med insatsen på 0,5euro ger det 87.500Euro.
Teoretiska återbetalningsgraden är 96,6% (ganska låg).

Sammantaget

Synd att de tar med 9-A för spelet hade kännts mer Frankenstein om fler symboler från boken hade fått vara med i stället. Men wildfunktionen är en spännande krydda och musiken sitter perfekt.

Denna slot går att spela på bland annat UnibetBetsafe eller Betsson.

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.