BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Trolls

videoslot

Bakgrund

Månen lyser fortfarande upp i mörkret och dimman ligger kvar över skogsbrynet. Sakta börjar djuren och trollen vakna och vågar sig ut ur sina gömmor. En liten tomte hoppar upp ur en stubbe och sträcker på sig nyvaket. Det är fortfarande väldigt tidigt men den här slotsen väntar inte på att solen ska gå upp utan utspelar sig precis i gryningen. Månen är det enda som ger lite ljus och det är också månen du ska hoppas på om du vill att slotsen ska ge ordentligt med utdelning och skapa en bra förutsättning för en härlig dag.

ExtraSymboler 

Scatter – En fullmåne är scattersymbolen och får du minst tre i rad startar freespins. Freespins ger vinst gånger 3. Lyckas du stanna fem månar bredvid varandra kan du inkassera hela 30 freespins.

Wild – En stubbe som troligtvis är en gömd ingång ner till trollens bostad under marken. (Okej, kanske övertolkningen men det kan vara så…) Vinster med wildsymbol ger dubbla vinster. På tredje hjulet finns även Golden Wild som gör att vinsterna fyrdubblas.

Bonus – Nej någon riktig bonusrunda finns inte så man får nöja sig med att följa trollen och hoppas på att fullmånarna ska ge riktigt bra utdelning.

Musik

Tänk dig tidigt en morgon då några enstaka fåglar har vaknat men för övrigt ligger tystnaden kvar. Där har du bakgrundsljudet till detta spel. Behagligt och passande till denna mysiga slot.

Grafik

Här samsas tomtar, elaka troll, gulliga bebistroll och gamla farmortroll med sin korg full med röda flugsvampar. Trollen är riktigt gulliga även om någon försöker se arg ut. 10-K är ihopsurrade grenar som bildar siffror och bokstäver.

Självklart är bakgrunden en dimmig skogsdunge i gryningen då trollen och djuren börjar komma fram ur sina gömmor.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden.

Insats

Trolls har fem hjul och tre rader samt erbjuder dig att spela på upp till 20 linjer. Insatsen rör sig mellan 0,1-0,4 Euro vilket gör att maxinsatsen landar på 8 Euro.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, om saldot minskat med en viss summa eller om du vunnit jackpott.

Vinster

120.000 mynt är högsta vinsten vilket gör att om du spelar på högsta insatsen förvandlas trollens guldmynt till häftiga 1,2 miljoner.

Sammanfattning

Bakgrundsljudet och grafiken flyter samman väldigt bra och skapar en mysig stämning när de småtrevliga trollen rullar runt på slotsen. Att placera spelet med en bakgrund av dimmigt skogsbryn känns också helt rätt. Spelet är helt enkelt mysigt oavsett om man är ute efter pengarna eller bara vill få lite fågelsång och njuta av lugnet innan dagen börjar.

Trollen snurrar du fram hos Unibet, Betsafe eller Betsson.

Du kan hos spelbolagen välja mellan att provspela gratis eller för riktiga pengar.

Nedan kan du provspela spelet direkt hos Spelsajten.

 

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.