BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Simsalabim

videoslot

Bakgrund

Att man måste säga ”Simsalabim” när man trollar vet ju alla så att en slot med trolleritema ska heta just detta känns ju självklart. Här möter vi naturligtvis trollkarlen och hans kanin, hans kortlek och trollstav. Så häng med och se om du själv kan trolla fram högsta vinsten, ett tips är att du försöker hitta de ”borttrollade” kaninerna som kan ge dig höga bonusar.

Extra Symboler

Scatter – En strålande trolleribox håller på alla freespins i denna magiska slot. Med tre eller fler aktiveras freespins. Vid tre boxar får du 10 spin, fyra boxar 20 spin och fem boxar ger dig maximala 30 spin. Vinner du pengar på dessa freespins ger det tredubbla vinster.

Wild – Det är trollkarlen själv som är wild. Han ersätter alla andra symboler förrutom scatter.

Bonus – En trollkarl är inte mer än sin kanin, brukar man ju säga och det stämmer bra här med. För det är hos den coola kaninen som bonusen kan frisläppas. Tre kaniner på linje och bonusspelet släpps lös. Här gäller det att välja trollkarlshattar med ett trollspö. Men se upp för de tomma hattarna som gör att spelet tar slut.

Bonusspelet är ett klassiskt spel och ska man kritisera spelet så är det på denna punkt. Med trolleri och magi som tema kanske man kan förvänta sig något lite mer magiskt än att just välja hattar.

Musik

Sätt dig ner i någon av de röda fotöljerna och gör sällskap med publiken. Det är några minuter kvar innan trollkarlen ska göra entré och ett svagt sorl sprider sig bland människorna som förväntansfullt väntar på magin. Där har du bakgrundsljudet. Absolut passande i detta tillfälle.

Grafik

Vad är typiskt trolleri? Trollkarl, Kaninen i hatten, duvan, trollerihatten, kortleken och lådan som trollkarlen blir instängd i. Ja alla symbolerna finns här. Snyggt ritade symboler men frågan kvarstår varför trollkarlen blev så mesig??

J-A är guldpläterade symboler som faktiskt inte känns lika självklara i temat som alla andra. Hade du sett dem och inte vetat att det handlat om trolleri så hade du aldrig gissat på det.

Spelet utspelar sig framme på scenen med den klassiska röda kappan som ramar in det hela.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden. Spelet släpptes på marknaden i början av 2012.

Insats

Kaninen och trollkarlen jagar man här på en slot med fem hjul och tre rader. Myntvärdet går att spela från 0,01-1 Euro. Spelnivå 1-10 och allt spelas på upp till 25 linjer. Maxinsatsen blir därför 250 Euro om du spelar på högsta spelnivån.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, om saldot minskat med en viss summa eller om du vunnit jackpott.

Vinster

225.000 mynt kan trollkarlen belöna dig med om allt går som det ska. Med maxinsatsen på 1 Euro kan du alltså gå hem med 225.000 Euro.

Den teoretiska återbetalningsgraden är 97,5%

Sammanfattning

Simsalabim är en snygg och lite småtrevlig slotmaskin. Men många förväntar sig säkert mer magi när det ändå handlar om detta i temat. En del symboler känns också lite svaga. Däremot är återbetalningsgraden hög. Inte full pott denna gång.

Piggy Riches kan du spela hos bland annat Mr GreenBetssonUnibet och Betsafe

Du kan hos spelbolagen välja mellan att provspela gratis eller för riktiga pengar.

Se Simsalabim demo här nedanför:

 

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.