Bakgrund

Piggy Riches ” De rika svinen” kanske vanligen brukar syftas på rika chefer eller banktjänstemän som sitter med sina bonusar oavsett hur det går för företaget. Men i denna slot får vi möta de riktiga rika svinen – eller rika grisarna om det ska vara helt rätt. Förhoppningsvis vill de hjälpa dig att få din spargris att fläska till sig lite.

Extra Symboler

Wild – Mr Pig Spender är huvudpersonen i detta spel och det är han som är ”wild” svinet helt enkelt. Vinst med Pig Spender ger tre gånger vinsten. Lyckas du få Wildsymboler under freespin kan du få upp till 18 ggr vinsten.

Scatter – Flickvännen Ms Piggy är det som delar ut freespins. Med tre Piggysar på skärmen så delas 4 freespins ut. Tar hon över helt och hållet och breder ut sig med fem i rad delar hon generöst ut 100 freespins.

Bonusspel – Något speciellt bonusspel finns inte men däremot handlar det om att förvalta sina freespins på bästa sätt. Ska du välja få spins med hög multiplikationsfaktor eller många spins med låg faktor?

Musik

Ljudeffekterna är riktigt passande men varför är det så få spel man får bakgrundsmusik till???

Grafik

Sprängfyllda plånböcker, guldpläterade visakort och pengasäckar är några av symbolerna som dyker upp. Ja förutom Mr Pig Spender och hans alltför söta flickvän förstås. Symbolerna 10-K är förgylda symboler med guldlöv på. Symbolerna passar temat och gör att spelupplevelsen håller sig uppe. Bilderna är detaljerade och välarbetade.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden.

Insats

Upp till 15 linjer går att spela på i denna svinaktiga slot med fem hjul och tre rader. Insatsen är mellan 0,1 Euro och 1 Euro. Maxinsatsen bli därför 15 Euro vilket känns helt acceptabelt.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, om saldot minskat med en viss summa eller om du vunnit jackpott.

Vinster

180.000 Euro är toppvinsten och det skulle vara rätt grymt att dra hem den.

Sammanfattning

Piggy Riches håller rakt igenom. Bilderna är snygga och passar temat. Det är även lite kul att kolla detaljerna på bakgrunden och bilderna som både är humoristiska och välarbetade. Svinbra helt enkelt.

Piggy Riches kan du spela hos bland annat Mr GreenBetssonUnibet och Betsafe. Du kan välja mellan att provspela gratis eller för riktiga pengar.

Här kan du provspela Piggy Riches gratis direkt hos Spelsajten