BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Jack Hammer

videoslot

Bakgrund

Vi förflyttar oss till den undre världen där bovar och banditer regerar. Men det finns en privatdetektiv som vill ändra på det – Jack Hammer. Det är hans kamp som du får följa i denna serie inspirerande slot. Vanligtvis får man belöningar om man kan fånga bovar och visst är det så i detta spel också även om du faktiskt får större belöning om du lyckas se Jack Hammer fem gånger i rad.

Extra Symboler

Wild – Ja den som inte förstår vilken symbol som är wild borde ta ett extra varv till optikern. En stor orangegul stjärna med texten WILD är det i alla fall som gäller.

Scatter – En tickande bomb är passande nog scatter. Tillräckligt många bomber (5 eller fler) aktiverar freespin. Ska du ändå samla på bomber så gör det ordentligt för det lönar sig. Med 9-15 bomber synliga kommer 30 freespins att levereras.

Sticky Win – En symbol som är special just på detta spel är Sticky Win. Får du en vinnande insatslinje eller tre stycken bomber så aktiveras Sticky Win. Alla hjul med vinnande symboler låses och de andra snurrar. Vinner du nya pengar eller skapar högre vinster så låses nya hjul och alla andra snurrar igen. På så vis kan en liten vinst i början sluta med riktigt bra utdelning på slutet.

Musik

Här saknas bakgrundsmusik och det känns lite konstigt. Lite stämningshöjande hade det i alla fall varit. Visst, det är ljudeffekter när man snurrar och även när man vinner men inte heller alla dessa ljud känns helt självklara i temat.

Grafik

Här möter vi självklart Jack Hammer men även Dr. Wüten, en tidningspojke och en kvinna. I detta spel finns inte några 10-A som i många andra spel utan symbolerna med lägre vinster är här luftballong, biljakt, tidning, telefon och gift. Riktigt bra att de håller så snygga symboler rakt igenom och att allt håller den röda tråden i jakten på bovar. Självklart utspelar sig slotsen i mörkret med bara en måne som lyser i bakgrunden någonstans i en storstad som man ser silhuetten av.

Grafiken får helt klart full poäng.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden.

Insats

I kampen mot tjuvar och banditer erbjuds 25 linjer på ett spel med fem hjul och tre rader.

Insatsen är 0,25-25 Euro och insatsnivå 1-10. Maxinsatsen landar då på 250 Euro som mest på ett snurr.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, om saldot minskat med en viss summa eller om du vunnit jackpott.

Vinster

250.000 Euro är högsta vinsten som går att få under freespin omgångar. Så visst kan det vara lönsamt att vara brottsbekämpare.

97% är den teoretiska återbetalningsgraden.

Sammanfattning

Riktigt snygg grafik och en rolig och annorulunda funktion i Sticky Wild gör detta spel väldigt spelbart. Spelupplevelsen är hög helt enkelt och det blir lätt att man fastnar lite för länge i den undre världen.

Jack Hammer går att spela på bland annat Mr GreenBetsson, Unibet och BetsafeDu kan välja mellan att provspela gratis eller för riktiga pengar.

Nedan kan du provspela gratis direkt hos Spelsajten.

 

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.