1. Betsson Bingo

Betsson Bingo ett måste för bingoälskare!

Betsson började som en utmanare på marknaden men ska nog snarare idag ses som ett bolag som vill vara med uppe i toppen. Betsson har flera år i rad placerat sig i topp som ”Bästa Sportsbook i eGaming Awards” och 2010 blev de utsedda till Sveriges bästa Sport och spelsite av tidningen Internetworld. Nu har Betsson återigen vunnit pris, i hård konkurrens korades Betsson till årets sportsbookoperatör ”Online Sportsbook Operator of the Year” 2011 av International Gaming Awards i London. Lägg där till att de har support dygnet runt på svenska och en hemsida på 19 språk så förstår du nog att Betsson nu är ett bolag att räkna med. Betsson har ett mycket stort utbud inom Bingo.

2. Utbud

Här erbjuds bingo i 45 olika bingorum. Gå in och läs om de olika rummen på Betsson under ”våra spel” och hitta ditt favoritrum. Det är klassisk bingo där du ska få en rad eller figurbingo där man ska få en viss figur klar på bingobrickan. Antalet bollar varierar mellan 75 och 90. För dig som har bråttom finns turbovarianter.

De flesta bingorum har någon slags bonus eller jackpot man kan vinna om man lyckas få bingo inom ett visst antal bollar.

Priset per bricka varierar från gratis till 7kr st. De flesta ligger på 2-5 kronor brickan. Jättebra om man gillar att spela på många brickor eftersom priset är så lågt. Utbudet skulle dock kunna breddas med ett rum där brickorna kostar 25kr för att få ännu större potter och bredare utbud.

Även gratisbingo erbjuds två gånger per dag så det finns ju chans att vinna utan att ens satsa egna pengar.

2b. CM

19-23 finns det chatvärdar som underhåller med chat, tävlingar m.m. Det är tyvärr lite snålt med tid kan man tycka.

3. Grafik / Navigering

Bingosidan är lila på Betsson Bingo med bilder på bollar i bakgrunden. Färgerna är klara och gör att man snabbt får översikt över sidan. Det här är en av de snyggare bingosidorna bland de spelbolag vi tittat närmare på och det fortsätter även när du kommer in i bingorummet. De olika rummen har olika bakgrund beroende på vad rummet heter. T.ex. har modebingo en röd bakgrund med en modell i bakgrunden och resebingo en bakgrund av en solstrand. Det är riktigt snygga bakgrunder och det gör också lite variation i spelandet. Däremot går det inte att spela i helskärm och inte heller går det att spela fler spel samtidigt via flikar.

Sidan är uppbyggd så att du längst åt vänster har ”kom igång”, i mitten kan man välja vilka spel man vill spela och till höger ”vinnare”. De spel som för tillfället går att spela syns och på varje spel ser du hur många spelare som finns i rummet, jackpotstorlek och namn på bingorummet. Synd att de inte går att sortera t.ex. efter jackpottstorlek. Då skulle man lättare hitta sitt favoritrum.

Något schema finns inte heller när de olika rummen spelas utan du måste gå in och läsa om varje rum för att få veta detta.

4. Bonus/Erbjudanden/Tävlingar

Startbonusen är 100% upp till 300kr bonus. Du måste alltså sätta in 300kr och omsätta dessa pengar en gång för att bonusen ska betalas ut. När den väl har kommit har du 31 dagar på dig att omsätta den 10 gånger för att den ska bli friköpt.

Inom bingon så är det framförallt erbjudanden som finns, utbudet av tävlingar är desto mindre. Du kan t.ex. bli erbjuden, ”spela för 100kr i sidospelen och få 100kr bonus”, ”bonus vid insättningar första tre månaderna detta år ”

Gratisbingo erbjuds också två gånger per dag med 300kr i prispott.

Se Betsson bonusar och erbjudanden här

4b Jackpott

Jackpottar finns i flesta bingorum och varierar väldigt i storlek. Är du ute efter stora jackpottar rekommenderas du att jämföra innan du börjar spela i de olika rummen. De ligger vanligen på några hundratusen men ökar ju mer du spelar för precis som är meningen med jackpottar.

5. Blogg/Skribent

Någon blogg om bingo finns inte.

6. Insättningar/Uttag

Visa, Mastercard, Entropay – Avgift 2,5%
Wirecard – gratis
Instant Bank, PaysafeCard, Ukash – gratis
Neteller, ClickandBuy, ClicktoPay, Skrill – gratis

Mycket stort val på insättningsmöjligheter och de flesta gratis – det ger plus helt klart.

7. Support

Telefon: 020-799 004 Öppet 24/7
Mail: Via formulär på hemsidan eller mail. Öppet 24/7
LiveChat: Öppet 24/7

Det är alltså öppet dygnet runt på både svenska och engelska. Det är få bolag som har så bra och heltäckande kundservice. Toppen!

8. Egna erfarenheter

Jag gillar verkligen grafiken på bingorummen med de olika bakgrunderna och har spelat några gånger på sidan. Däremot vill jag spela på fullskärm om jag ska hålla mig kvar på bingon länge. Ett stort plus är i alla fall de generösa kontaktmöjligheterna.

9. Plus Minus

+ Snygg grafik med olika bakgrunder
+ Mycket bra kundservice
+ Stort utbud med 50 bingorum.

– Inte fullskärm
– Går ej att spela flera bingospel på en gång
– Går ej att sortera bingorummen

Besök Betsson Bingo här