1. Om Betsson Poker

Betsson började som en utmanare på marknaden men ska nog snarare idag ses som ett bolag som vill vara med i toppen. Flera år i rad har de placerat sig i topp som ”bästa Sportsbook i eGaming Awards”. Lägg där till att de har support dygnet runt på Svenska och en hemsida på 19 språk så förstår du att Betsson nu är ett bolag att räkna med.

När du sätter dig till bords och väntar in floppen på Betsson Poker kommer du spela på nätverket Ongame.

2. Utbud

Alla olika pokervarianter finns faktiskt inte här men för dig som bara spelar de vanligaste spelen och framförallt Texas Hold´em finns ingen anledning att varken klaga eller byta client.

På Betsson Poker kan du välja att spela mellan Texas Hold´em, Omaha, 5-card Draw, 7-card Stud.

Insatsnivåerna är många och de flesta hittar nog en nivå som passar. Cashgame finns mellan 0,02/0,04 och $250/500. Sit and Go finns mellan $0,11-525 och turneringar finns från freeroll upp till $5000.

Förutom ett bra utbud på olika insatsnivåer så finns det också många olika spelsätt som Double or Nothing, Turbospel, Mad Tilt, Rebuy och så vidare.

På Eurotables är det något annorlunda utbud. Här finns Texas Hold´em, Omaha, Omaha High/Low, Sökö, 7-card stud, 7-card stud High/Low, 5-card draw och 2-7 triple draw.

Vill du spela poker i mobilen fungerar det bra om du har en mobil som klarar av att ladda hem programvaran från App-Store.

Bra och brett utbud så länge man inte vill spela Razz eller andra ovanligare pokerspel.

2B. Ladda ner eller i browsern

Du kan ladda ner clienten om du har windows eller spela i browsern. Spelar du via browsern funkar även andra system så länge som du har java installerat.

3. Grafisk Design och navigering

När du loggat in dig för att spela poker möts du av en gråsvart lobby med orange navigeringsknappar. Riktigt stilrent och de lyckas riktigt bra att hålla kvar Betssons orangefärg och stil även om de spelar på ett externt nätverk.

Inne på ett bord är det snarare den gröna färgen som får dominera. Ett klassiskt grönt pokerbord, gröna skinnstolar och en mörkgrön gardin som täcker hälften av fönstret där du kan se ut över Las Vegas (eller vilket stor stad det nu är). Golvet är ett klassiskt trägolv och animerade personer representerar oss spelare. Helhetskänslan är professionell poker.

När man ska välja sitt bord väljer du först om du vill spela cashgame, sit & go, turnering eller playmoney. Sen är det bara att sätta filtren så att du snabbt hittar ditt bord. Här ställer du in vilket sorts spel du vill spela, insatsnivå och hur många spelare du vill möta på pokerbordet. Ja, sen är det bara att välja av de många bord som kommer som förslag. För hur du än gör finns här mängder av bord att spela på vilket är mycket positivt.

 4. Bonusar/Erbjudanden/Tävlingar

På Betsson Poker erbjuds fem olika startbonusar. Det är positivt eftersom vi spelare är så olika och med stort utbud så bör det i alla fall finnas någon som passar.

Som minst får du 100% upp till $150. 60 dagar har du på dig att låsa upp denna bonus och du behöver 10 power points (pp) för en dollar. Som mest kan du få 200% upp till $2000. Nu behövs 8 pp per dollar men du har bara 29 dagar på dig att låsa upp dem.

Här finns också en hel del olika tävlingar och erbjudanden som passar både nybörjaren och proffset. Som störst pris kan du vinna biljetter till GSOP Live-event på Dominikanska republiken – och det utan att satsa en enda krona eftersom de har freerollsturneringar som kan ta dig dit.

Ett erbjudande som sticker ut ur mängden är ”Betsson sponsrar”. Samla ihop 10, 20 eller 50 kompisar som alla sätter in 100kr på Betsson. Väljer du 50 kompisar så får ni fyra nya pokerbord, fyra pokerset och en $1000 turnering. Kul och annorlunda!

När du spelar tjänar du PP (player points). Dessa går sen att använda för att köpa in dig i speciella turneringar, vara med på pp-race samt höja din Poker Club nivå.

Poker Club nivå avgör hur mycket value-back du ska få. Kommer du upp i högsta har du %36!

Med många olika startbonusar, flera tävlingar och lite annorlunda erbjudanden får Betsson bra omdöme i denna kategori.

Om du inte tidigare är kund och registrerar dig via vår sida Spelsajten så finns just nu följande erbjudande. Du får en insättningsbonus på 200% upp till €100. Det innebär att om du gör en insättning på 500 kr och anger kampanjkoden ”SPELSAJTEN” så får du ytterligare 1000 kr att spela för. Totalt 1500 kr!! Bättre erbjudande finns inte på nätet!

Se Betsson Poker bonusar och erbjudanden här

4B. Prispotter

Med så stora insatser och på ett så stort nätverk som Ongame finns det alltid stora potter att slåss om. Men som tidigare nämnts behöver du inte satsa något alls och ändå ha möjligheten att vinna mycket då du kan kvala in till stora turneringar bara genom att spela freeroll.

5. Blogg/Skibent

Betsson har en blogg där de skriver om olika saker inom spelvärlden. Du kan välja att bara se pokerinläggen – men det ska tilläggas att i januari 2012 var det senaste pokerinlägget från april 2011….?

6. Insättningar/Uttag/Valuta

Visa, Mastercard, Entropay – Avgift 2,5%
Wirecard – gratis
Instant Bank, PaysafeCard, Ukash – gratis
Neteller, ClickandBuy, ClicktoPay, Skrill – gratis

Mycket stort val på insättningsmöjligheter och de flesta gratis – det ger plus helt klart.

De flesta bord spelas i USD men Euro finns också.

7. Support

Telefon: 020-799 004 Öppet 24/7
Mail: Via formulär på hemsidan eller mail. Öppet 24/7
LiveChat: Öppet 24/7

Det är alltså öppet dygnet runt på både svenska och engelska. Det är få bolag som har så bra och heltäckande kundservice. Toppen!

8. Egna erfarenheter

Nätverket Ongame har egentligen bara en nackdel och det är att de flesta bord spelas med USD. Annars är navigering, grafik och utbud mycket trevligt. För mig som bara spelar online och inte laddar ner clienten passar det även mycket bra.

9. Plus Minus

+ Många olika startbonusar
+ Snygg layout och grafik
+ Enkelt och snabbt hittar du bord

– Mest spel i dollar
– Tråkig blogg