1. Betsafe Poker

Betsafe Poker är absolut någonting för dig som gillar poker online!

Betsafe lanserades 2006 och har sedan dess tagit sig in på flera länders marknad. Idag har företaget över 450.000 kunder från mer än 100 länder. De har ett uttalat mål att vara det företag med bästa servicen online och de är på god väg att bli detta också. Förrutom en mycket bra kundtjänst har Betsafe höga poäng på navigeringen inom samtliga spelområden. Spelar du poker hos Betsafe kommer du spela på nätverket Ongame Network vilket bland annat garanterar ett stort antal spelare.

2. Utbud

Hos Betsafe poker är Texas Holdém, Omaha, 5 Card Draw och 7 Card Stud spelen som du kan spela. Den uppmärksamme ser att det inte är alla spel på pokerkartan men iallafall de vanligaste.

Cashgame sträcker sig mellan 0,02/0,04$ och 250/500$ vilket är ett ovanligt stort spann.

Även inom Sit and Go är insatsnivåerna många. 0,11-525$. Varianterna är också många med tex
tex Double or Nothing och Turbovarianter.

Vill du spela gratis finns en mängd freeroll och vill du hellre lägga ut en slant på inköp finns det turneringar med över 1000dollar som inköp.

Visserligen finns inte alla pokervarianterna men bredden på insatserna och de många olika varianterna gör att betyget håller sig högt.

2B. Ladda ner eller online

Om du går in på hemsidan och klickar på betsafe poker så ser det ut som att du måste ladda ner clienten men loggar du in och går in på samma sida så ser du att en till ikon har kommit fram, vilken är ”Spela i Browsern”. Lite konstigt att de inte skyltar för ickemedlemmar att man även kan spela i browsern.
Den nedladdningsbara clienten finns till både windows och mac. I browsern fungerar mac, pc och linux. En av de få bolag som faktiskt visar att det funkar i linux trots att det funkar hos många.

3. Grafisk layout och navigering

Inloggad möts du av en helt svart och röd lobby. Det går ju helt i stil med Betsafes färger på hemsidan vilket känns logiskt. Längst åt höger visas aktuella turneringar eller tävlingar från Betsafe och resten är pokerlobby. Stilrent, tydligt och snyggt.

Det samma gäller när du väl satt dig vid bordet. Gråa stolar på ett grått golv och ett svart bord. Självklart måste Betsafe även få med sin röda färg vilket de gör i tjocka röda gardiner som hänger för fönstret med utsikt över New York (eller vilken stad det nu är). Animerade personer sitter på platserna och representerar spelarna. Pokerkänsla? Ja absolut.

Navigeringen fungerar bra och du hittar snabbt till ett passande bord.
I lobbyn filtrerar du utefter cashgame, turnering, sit&go och därefter spelvariant, inköp, antal deltagare och om du vill spela turbo/sattelit osv. Det tar därför inte många sekunder att köra igång ett spel.

4. Erbjudanden Bonusar Tävlingar

På pokersidan erbjuder de upp till 2500$ i bonus. Helt okej även om det tar ett tag innan man lyckas få ut den. Tur att de erbjuder även erjbuder 5 andra varianter av startbonus. Minsta är på 25dollar och är även lättast att låsa upp.

På pokersidan finns det en mängd olika erbjudanden och tävlingar. Det som är extra bra är att det finns tävlingar för alla nivåer. Freerolltävlingar som nybörjare kan vara med i upp till tävlingar med större insatser och vinster. .

Precis som det är på de flesta pokersidor så kan du spela in Vippoäng som sen går att växla in mot pengar. Fyra nivåer kan man nå upp till och når du den högsta Diamond Elite får du 30-40% Cashback.

4B. Prispotter

Visst kan du vinna stort på Betsafe Poker. Vad sägs om att få åka till Dominikanska Republiken och spela riktigt stora event. Men överlag kan man väll säga att det faktiskt är så att den som vågar satsa högt också kan vinna stort och det gäller ju överallt.

5. Blogg

Betsafe har blogg men ingen som är speciellt om poker.

6. Insättning/Uttag

Flera möjligheter finns för insättning och uttag.
Visa , Mastercard, EntroPay – 2,5% avgift,
Speedcard, Neteller, Moneybooker, Nordea, Instant Bank, ClickandBuy är alla Gratis.
Det här är mycket bra. Inga onödiga avgifter om man väljer de alternativen och inga omsättningskrav eller liknande. Tack !

Pokern spelar i amerikanska dollar.

7. Support

Här har vi verkligen ett företag som sätter support i första rummet.
LiveChat – 02-06 och 10-13 och 17-20. Lite ovanligt med så blandade tider men 10 timmar öppet får ses som godkänt. Engelsk support och svensk support finns på livechat.
Emai: Support-se@betsafe.com Support finns dygnet runt och det gillar vi.
Telefon – 0200 895470. Gratis och öppet 09-01. Det här gillas skarpt. Gratis och mycket stor öppettider. Tack för det.

8. Egna åsikter.

Jag har lite förkärlek att spela på nätverket Ongame. Dels för att de erbjuder mig att spela i browsern oavsett om jag sitter på mitt linuxsystem eller windows. Även för att det går så snabbt att få igång ett spel via perfekt navigering. Utöver det så gillar jag verkligen Betsafes snygga layout på spelbordet. Så personligen ger jag pokern höga poäng.

9. Plus och Minus

+ Snygga bord att spela på
+ Kundservicen
+ Stort utbud och enkel navigering
– Spel i dollar
– Syns inte på hemsidan för icke inloggad att det går att spela i client