1. Betsafe odds

Betsafe lanserades 2006 och har sedan dess tagit sig in på flera länders marknad. Idag har företaget över 450.000 kunder från mer än 100 länder. De har ett uttalat mål att vara det företag med bästa servicen online och de är på god väg att bli detta också. På Betsafe hittar du klassiska utbudet dvs poker, casino, odds. Det de är ensamma om är att spel på ”almost anything” som är odds på mycket udda saker.

2. Bredd på utbudet

Vid första anblicken ser utbudet i Betsafe odds sektion ut precis som på alla andra sidor. Heltäckande på de stora ligorna och lite sämre om man går djupare ner i ligorna. Och visst – så är det också men det som de verkligen är ensamma om är ”Almost Anything”.
Det låter ju som att man ska kunna spela på nästan vad som helst men det är väll lite väl att ta i. 20-30 odds hittar du här med lite ovanligare teman. Eller är det så verkligen? Vad sägs om ”Kommer Jon Olsson att åka storslalom för Sverige OS 2014?” och ”Vilka vinner valet i norge?”
Tanken är ju så kul med att få spela på lite ovanligare odds, så blir jag så besviken när jag kollar vad de erbjuder. Mycket av dessa har ju andra bolag också. Men tanken är god och förhoppningsvis bygger de ut den sidan.

Har du en egen ide´så gå in under ”My odds idea”. Här kan du lägga fram egna idéer, diskutera andras och rösta på vilka som du tycker är bäst. Man får uppfattningen att oddssättarna sen ska kolla här och bygga odds efter vad vi spelare vill ha.

Här finns livebet, livescore, statestik och resultat. Alltså en hel del inför ditt spelande.

2B. Spelsätt

Vill du spela hos Betsafe odds så får du nöja dig med klassisk betting. Här finns inga extra spelvarianter som supertoto, superscore eller liknande.

Systemspel går att spela på 20 matchet. Det är faktiskt i topp och uppskattas verkligen.
Ska du spela system kan du lägga in 20matcher och bygga utifrån det. Däremot beter sig kupongen lite konstigt . Niolingarna ser normalt ut men där det borde stått tiolingar står det (Permations10) och så fortsätter det. Bugg??
Dessutom kan du bara spela på ett resultat per match. Vill du spela 1 X på en match och sen X 2 på en annan match skulle detta blivit fyra olika dubblar. Men det går inte pga ”spel inom samma event inte kan kombineras med varandra”

Livebet finns och erbjuder en hel del olika matcher och sporter.

Saknar att kunna spela på mobilen vilket de måste börja med snart om de ska hänga med utvecklingen.

2C. Konkurrenskraftiga odds?
Oddsen håller sig i stil med de flesta bolagen. Det är inte ofta de sticker ut med att vara bäst på marknaden (inte sämst för den delen heller) men håller sig i stort i samma nivå som de flesta bolagen.

2D. Livestream
Nej….Oj, det var ovanligt.

3. Grafisk design och navigering

Det är lätt att få överblick över oddsutbudet med ett tydligt och enkelt oddsträd. En av de viktigare sakerna vid oddsspelande är att det ska vara lätt och tydligt. Det är lätt men tuvärr faller de på en punkt på tydligheten.
När du spelar på ett lag ex att Chelsea ska vinna syns namnet Chelsea och oddset på spelkupongen. Men väljer du kryss blir det en tom ruta. Om du sen glömt vilket lag du spelade på så är det svårt att se detta. Känns nästan som ett nybörjarmisstag av Betsafe för så kan det väll inte vara menat att vara.

Men annars är det lätt att navigera sig runt. Finns olika filterfunktioner som gör att man snabbt kan rama in de spelalternativ som man är ute efter.

En mycket bra navigering med viss reservation för otydligheten på spelalternativen.

4. Erbjudanden, Tävlingar,Bonusar

Betsafe odds bonus

Inom odds har de en bra startbonus på 1000kr i startbonus. Beloppet måste sen omsättas tio gånger innan du kan ta ut pengarna. Detta vid odds på minst 1,5. Ovanligt hårt krav faktiskt eftersom de kräver en sån stor omsättning. Vanligtvis brukar det vara tre eller fem gånger.
En kommande tävling är Quick Tip där du ska gissa utgången i ett antal matcher.

5. Blogg

Betsafe har en egen blogg som täcker framförallt sportbetting. Helt okej blogg som är trevlig att läsa lite då och då. De blandar kuriosa med speltips och erbjudanden.
Vill du lyssna på Sladjan i podcast så funkar det även riktigt bra där han synar veckans Premiere League.

6. Insättning/Uttag

Flera möjligheter finns för insättning och uttag.
Visa , Mastercard, EntroPay – 2,5% avgift,
Speedcard, Neteller, Moneybooker, Nordea, Instant Bank, ClickandBuy är alla Gratis.
Det här är mycket bra. Inga onödiga avgifter om man väljer de alternativen och inga omsättningskrav eller liknande. Tack !

7. Support

Här har vi verkligen ett företag som sätter support i första rummet.
LiveChat – 02-06 och 10-13 och 17-20. Lite ovanligt med så blandade tider men 10 timmar öppet får ses som godkänt. Engelsk support och svensk support finns på livechat.
Emai: Support-se@betsafe.com Support finns dygnet runt och det gillar vi.
Telefon – 0200 895470. Gratis och öppet 09-01. Det här gillas skarpt. Gratis och mycket stor öppettider. Tack för det.

8. Egna åsikter.

”Bet at almost Anything” kändes ju så bra när jag första gången såg det. Och gissa om jag blev besviken då utbudet i Sverige var 1(!) odds. Ett sportodds dessutom som mycket väl går att hitta på annan sida. Sen blev jag mycket glad när man kunde lägga in 20matcher i system, men även här fick jag bli besviken då sidan hängde sig vid flertalet tillfällen när jag ville göra så stora system. Dessutom finns nog där en liten bugg. Synd, för tanken är ju så god.

9. Plus och Minus

+ Många spel i en kombination
+ Kundservicen!
+ Trevlig blogg
– Otydligt vad man spelat på
– Inget mobilspel
– Ingen livestreaming