BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Expekt Poker

expekt poker1. Expekt poker

Expekt startade 1999 och har sedan växt till sig ordentligt. Idag finns sidan på över 20 olika språk. De flesta är i Europa och Sverige är en av de största marknaderna, kanske beroende på att man från början bara siktade in sig på Sverige och Storbrittanien.
Om du väljer att spela på Expekt Poker kommer du att spela på nätverket Ipoker med ett stort utbud som passar alla olika slags spelare. Det är ett mycket stort nätverk som vid test (fredag kl 20.00) hade ca 16500 spelare !

2. Utbud

Expekt poker erbjuder följande Cash Games: Texas Holdém, Omaha, Omaha Hi-Lo, 7card Stud, 5 card Stud. Valutan är dollar men du kan även välja att spela på bord med engelska pund eller euro. Sånna initiativ gillas verkligen. Utbudet ska vara stort och valbart.
Insatsen varierar från 0,02dollar till 200dollar

Om vi tittar på Expekt poker och deras Sit & Go så kan man välja att spela från 2 och uppåt på flera olika slags spel. Det vanligaste är dock ett bord dvs 10 personer. Även insatsen finns med mycket stor variation, 0,10 dollar till 5000dollar. Kan inte bli mycket bättre än så.

Expekt pokerturneringar
Här finns något för alla. Både satelitturneringar och vanliga. Från freeroll till höga insatser. Från rebuy till utan rebuy. Men det är klart – nätverket är mycket stort och det är klart att de då har möjlighet att erbjuda något för alla.

En fredag klockan 20 var det ca 16500 online.

2B. Ladda ner eller online

Vill du spela poker på Expekt måste du ladda ner mjukvaran eftersom de inte erbjuder sina kunder att spela via browsern. Det är tråkigt att inte det erbjuds. Visst kan man spela via nedladdad client men vi hyllar valfriheten och här saknas ju den. Dessutom spelar man ju inte alltid från sin egen dator hemma…

3. Grafik o Navigering

Väl inloggad i pokerlobbyn är den första känslan att man lämnar Expekts image. Här möts vi av en gråblå lobby som inte håller samma grafik som hemsidan expekt.com. Lobbyn är metallblå och känns lite kall. Vid första anblicken kan den kännas lite rörig och man kan få känslan av att det är svårt att hitta. Men ge det lite tid och du märker snart att navigeringen är utmärkt. Förutom att du kan få överblick över alla olika bord som spelas och ska spelas så kan du välja Snabbval. Väljer du snabbval fyller du i några val ex nivå, spel m.m och snabbt slussas du då ut till en ledig plats. Det gör det verkligen enkelt och snabbt att komma igång.

Får du favoritbord kan du lägga in dem under ”favoriter”. Förutom det gillas att man har en egen kalender där du kan planera dina kommande matcher.

När du sitter till bords markeras spelarna med valfri bild på ett snyggt grönt bord med mahognyträ på ”golvet”. Proffsig miljö som inger rätt pokerkänsla.

Pokerlobbyn kanske inte är grafiskt perfekt men den mycket användarvänliga navigeringen och de små extratilläggen som kalender, mina vänner och favoriter ger Expekt Poker höga poäng i denna kategori.

 4. Bonus Erbjudanden

200% upp till 2000$ på första insättningen är en ganska rejäl bonus. Det som framförallt är bra är att du får ut den i små portioner på 2$ styck. Det gör att även nybörjare har möjlighet att få ut bonusen – eller iallafall en del av den.

Tävlingar och erbjudanden finns varje månad och du läser om dem på Expekts hemsida. Det är allt från att spela flest rakade händer till pokerligor med olika priser. Här finns alltid nått för den som spelar på lite högre nivå än just nybörjare.

Förutom detta har de att du som spelare tjänar FPP dvs Frequent player points. Dessa kan du sen byta in mot pengar, produkter eller inköp i större turneringar.

Startbonusen som vänder sig både till storspelare och nybörjare är något som är mycket uppskattat. Att du sen även får poäng för de spel du gör och att det finns en hel del tävlingar gör att Expekt får högt betyg här.
4B. Prispotter

Ju större insats desto större vinstpott. Det är ju självklart men även för dig som har en liten budget så finns chansen att vinna stort. Bland annat genom att köpa in dig på turneringar där vinsten är pengar plus biljett till en dyrare turnering där i sin tur vinsten är pengar och en ny biljett osv.
Vill du hellre spela åt dig biljetter till live-event så är det även möjligt med jämna mellanrum.

5. Bloggar/Skribenter

Pokerproffset Scotty Nguyen är ambassadör för Expekt. Det betyder att han ibland bloggar eller skriver annat på sidan. Expekt följer även honom extra vilket gör att du kan få lite mer insyn i hur ett proffs jobbar och tänker. Intressant helt klart.

6. Insättningar/Uttag

Kreditkort, Mastercard – utan avgift ! Bra!
Neteller – Hela summan måste omsättas en gång innan uttag. Annars får du ”böta” 3,9%. Ovanlig regel men sånt är livet.
Moneybookers
Paysafecard
Ukash
eWire
Banköverföring. – Ska du göra banköverföring måste du kontakta expekt för att få veta vad banken heter som du ska överföra till. Varför? För att banken inte vill skylta med deras namn på en spelsida. Det ger dålig reklam. Jo, det är faktiskt så enligt kundtjänst.

Stort utbud på in och uttagningsmöjligheter. Ett stort plus att kreditkort är gratis vilket det inte är överallt. Däremot ett litet minus för neteller kravet som det är ensamma om på marknaden.

När du spelar poker på expekt är den vanligaste valutan dollar men i clienten kan du även välja bord med Euro eller brittiska pund.

7. Kontakt

De servar kunder på 20 olika språk, och dessutom mycket generösa öppettider. Men ingen telefonsupport…..

Email eller formulär via hemsidan 08-00
Livechat 08-00 !! Mycket bra !
Telefon – hrrmm….Det finns de som inte vill maila eller chatta. Kalla mig konservativ men att prata med en människa som hjälper en fram är ibland riktigt trevligt. I allafall vill man ha den möjligheten. Dåligt.

8. Personliga åsikter

Eftersom jag själv spelar poker på olika datorer väljer jag främst sidor där jag kan spela via browsern. Av den anledningen har det inte blivit många timmar på Expekt Poker. Men de timmar som trots allt har varit där har varit mycket positiva. Jag gillar det breda utbudet och navigeringen i deras pokerlobby. Nätverket som används är mycket stort och det gör att du alltid kan hitta motståndare oavsett vad klockan är på dagen och så är det faktiskt inte överallt.

9. Plus minus

+ Stort utbud
+ Många spelare online samtidigt
+ Navigeringen
– Ej spel i browsern
– Grafiken är inte i stil med expekts hemsida
– Ingen telefonsupport

Besök Expekt poker här

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.