Bakgrund Alien Robots

Vi förflyttar oss ut i rymden och hälsar på de aliens som uppenbarligen håller till här uppe. Men denna gång är det inte vanliga rymdvarelser utan små söta robotaliens som delar ut pengar till alla som lyckas ställa liknande robotar i långa fina rader. Om det känns svårt så välj att spela på 30 linjer med 243 insatsvägar så bör i alla fall någon robot ha hyffs nog att ställa sig givakt och dela ut lite pengar. Med riktigt bra pli dessa aliens kan det till och med stora pengar som delas ut – i alla fall ca 250.000kr.

ExtraSymboler

Wild – En utomjording som tittar neråt (mot jorden?) med ett rosa sken bakom sig. Om Wildsymbolen har lust att visa sig under freespin utlöses Expandig Sticky Wild-funktionen. Symbolen tar då över hela hjulet och håller det som wild under det spinnet.

Scatter – Ett Ufo är scattersymbolen. Det krävs minst 3 Ufon för att aktivera freespin. Men det bästa är att få fem ufon på en gång eftersom det ger hela 50 freespin.

Musik
Lyssna på hur robotarna pratar i StarWars och du vet hur bakgrundsljudet är här. Kan bli lite nerverande i längden men samtidigt passar det väl in i temat. Även under spelets gång blir det en hel del bliiip och blooop m.m.

Grafik

Precis som titeln på spelet antyder så är det en blanding av alien och robotar som är huvudpersonerna i detta spel. Färgglada små robotar som mycket väl skulle kunna vara släkt med R2D2. 10-A ser ut som bilder som förstorats alldeles för mycket så att pixlarna syns. Alternativt skulle de kunna vara byggda av legobitar.
Snyggt? Nej. Rymdkänsla? Ja kanske. Färglatt? Absolut.
Spelet utspelar sig inte helt oväntat i den blåa rymden med stjärnorna och en och annan planet i bakgrunden.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden

Insats

Myntvärdet spelas på mellan 0,01-0,50 Euro och insatsnivån är mellan 1-5. Men det är när man börjar förändra antalet linjer som något lite annorlunda händer. Spelet är uppbyggd av 30 linjer men vill du spela på mer så öka antalet linjer och du spelar nu på 30linjer men med 243 insatsvägar. Detta gör också att insatsen fördubblas.
Största möjliga satsning på en omgång är 150Euro.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan t.ex. låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa eller om saldot minskat med en viss summa.

Vinster

50.000 mynt kan komma från denna utomjordaktiga slot. Med insatsen på 0,5Euro kan rymdrobotarna beama fram 25.000 Euro.
Återbetalningsgraden är 96,6%.

Sammantaget

Denna slot är ett bevis på att aliens inte måste vara obehagliga. Här möter vi istället gulliga färgglada små robotar som piper och bipar under hela spelet. Ett lite trevligt spel och särskilt för den som gillar pastellfärger och smårobotar. Men annars känns det inte riktigt som att detta är ett spel som man sitter så jättelänge med – och det kanske också kan ses som något positivt….

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ryz0rXeTpZg[/youtube]

Alien Robots kan man spela hos bland annat betsson, betsafe och unibet. Se vår topplista över bästa online casino här.