BästaBonus.se – Bingo, Casino, Odds, Poker

Fruit shop

fruit shop

Bakgrund

Då var dags att gå till den klassiska fruktaffären och hoppas på bra utdelning. Här gäller det att samla frukter i alla dess former och självklart är det klassiska körsbär som ger bästutdelning. Men vill du hellre satsa på meloner, citroner eller apelsiner så ger det också bra med extra pengar till fruktkorgen.

ExtraSymboler

Wild – En ruta med texten ”Fruit Shop” och ”X2” på en bakgrund av ett fruktträd.
Vinster när wild är aktiverad ger dubbla vinster.

Scatter – Här finns ingen speciell scattersymbol som skapar freespin utan det aktiveras av kombinationer av frukter. Den klassiska körsbäret genererar 1freespin om den syns två gånger i rad som ett exempel. Som mest kan du få fem freespin.

Musik

Någon bakgrundsmusik finns inte i detta spel utan man får nöja sig med de jinglar som spelas när man lyckas få utdelning och när freespin är aktiverad. Nöjer man sig med det så funkar ju spelet helt okej på musikfronten.

Grafik

Att man ska hitta frukter som symboler i detta spel var det väll ingen som tvivlade på . Frukterna man valt ut är körsbär (frukten framför alla frukter när det gäller slots) plommon, citron, melon och apelsin.

10-A är blåa mjuka symboler som inte har direkt något med frukt att göra. Därmot passar stilen på symbolerna temat. Hade varit lite kul om de förärats med en liten fruktdetalj i allla fall.

Det utspelar sig inte heller helt oväntat i en fruktaffär. Eller egentligen precis utanför, under markisen som sticker ut frampå affären.

Grafiskt sett känns det som att utvecklarna vill anspegla på de gamla enarmade banditerna där man skulle samla frukter. Samtidigt är grafiken ändå modernare och det blir lite otydligt var man egentligen vill landa. Varken eller gör spelet inte samlar några pluspoäng här.

Mjukvara

Svenska företaget Net Entertainment ligger bakom detta spel vilket oftast betyder genomarbetade spel som håller i längden

Insats

Det här är en klassisk slot med tre rader och fem hjul. Femton linjer spelar du på och du spelar alltid på dessa 15linjer. Däremot kan du välja insatsnivå 1-10 och insats mellan 0,1-1 Euro per rad. Maxinsats vid nivå 10 är 150Euro.

Vill du kan du spela autoplay med avancerade funktioner. Du kan tex låta spelet sluta om du vunnit en speciell summa, om saldot minskat med en viss summa eller om du vunnit jackpott.

Vinster

80.000 mynt kan fruktaffären faktiskt ge till dig. Med en insats på 1 euro blir det 80.000Euro som du kan hem med i fickan från denna affär.

Återbetalningsgraden på Fruit Shop är 96,7%

Sammantaget

Lite jasså jaha är känslan efter att spelat detta spel. Visst flörtar utvecklarna mot de gamla spelen där man skulle samla körsbär och apelsiner men det blir ändå för modernt för att man ska känna retrofaktorn komma. Ingen stämningshöjande musik heller som kanske skulle hålla uppe spelet och att man max kan få 5 freespin. Nej, detta spel får inte följa med i korgen där alla riktigt bra spel redan ligger.

Denna slot går att spela på bland annat UnibetBetsafe eller Betsson.

Gillar du det du läser?

    Leave a Reply

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.