1. Om Unibet Bingo

Unibet grundades 1997 och har sedan dess vuxit snabbt. Idag är företaget det största privata oddsbolaget i Sverige och även det största i norden.

På hemsidan skriver Unibet att de är ”Europas största bingonätverk”.

Det beror ju självklart på hur man räknar men visst är det ett stort och pålitligt nätverk du spelar på om du väljer Unibet.

2. Utbud

Bingolobbyn erbjuder en mängd olika bingospel. Från klassiska 1rad –fullbricka till att man ska få bingo efter mönster på brickan. Antal bollar är 75 eller 90 och insatserna varierar från 0,02euro till 1,20euro. En del rum har CM och en del har det inte. Med det utbudet finns det en mängd olika spel så frågan vad man tycker är viktigast – att få spela med 90 bollar, att ha CM eller ha en låg insats… Ja har man tur lyckas man hitta ett rum med allt.

Utbudet ges klart godkänt då det mesta finns. Skulle något saknas så skulle det vara en dyrare variant. Kanske där brickorna kostar 5euro. För precis som i alla spel är det kul om det i alla fall erbjuds ett dyrare alternativ.

2b Antal spelare
En fredag kl 20.00 var det ****spelare online. Detta kan variera väldigt beroende på om de kör någon kampanj eller liknande.

2c CM
Har man en gång spelat bingo med CM kommer man aldrig göra det utan CM mer. Så ser vi på det hela i alla fall. CM betyder ChatMaster och en person från Unibet som chattar med spelarna, som erbjuder extra gratis tävlingar och livar upp stämningen i chatten. Helt klart trevligt. Unibet erbjuder spel med Cm 10-21. Tråkigt för oss som kallas nattugglor och tycker att den bästa tiden på dagen är natten.

3. Grafisk design och navigering

Designen är behaglig med orange och grön färg och mjuka rutor. Ett trevligt och behagligt rum helt enkelt.

När du kliver in Unibets bingolobby navigerar du dig snabbt och smidigt fram till det rum du vill spela bingo i. Alla aktuella rummen finns uppradade och du kan sortera dem efter hur många som spelar, pris, vinstnivå, jackpottar, cm eller när de börjar. Det gör att du snabbt hittar det rum som passar bäst för stunden.

Väl inne i spelrummet är det en fördel att man kan zooma in hur många rutor man vill se i taget. Överblick över alla sina brickor eller fokus på den som går bäst – du väljer själv.
Det enda som kan irritera lite är att det längst upp till höger är möjligt att spela spelautomater. Hade nog uppskattat mer om Bingon får vara bingo och inte casino också.
Men överlag är designen och navigering mycket bra och har inte mycket mer att önska.

4. Bonus- Tävlingar

Första bonusen man kan få hos Unibet Bingo är en bonus på 50euro. När du spelat för 25euro så kommer du att få 50euro i bonus. Bonusen kommer att vara aktiv i 30 dagar. Du kan inte ta ut bonusen men ev. vinster kan du ta ut.
Det här är en ovanligt bra bonus. Vid första anblicken ser den ut som en 200% bonus men det är det inte. Det handlar om att du måste spela för 25euro för att få bonusen. I teorin räcker det att sätta in 1 euro –vinna på första spelet och sen fortsätta spela tills man spelat för 25euro.
Fördelen är ju att det inte handlar om hur mycket du sätter in utan hur mycket du spelar för. Klart plus!

Utöver startbonusen kan du vinna bonusar av CM, vara med i tävlingar och även ta del av insättningsbonusar konternueligt. Det känns som att man får lite extra ganska ofta vilket uppskattas!

4b jackpot
125.000Euro kan du få om du får bingo inom 45 bollar i ett av rummen. Det är en jackpot som även kan öka så visst finns det en stor jackpot hos Unibet Bingo. I annat fall gäller ju det att leta efter ett bingorum som har den vinst man vill spela om.

5. Blogg Skribent

Bloggare eller skribent finns inte på Bingosidan.

6. Insättning Uttag

En rad olika insättningsmöjligheter finns. Internetbank, Moneybookers, Neteller, Visakort, Paysafecard, Ukash och insättning via telefon.

Beroende på vilket sätt du väljer finns olika gränser på hur mycket/lite du kan sätta in.
På ditt konto kommer ditt saldo att visas i kronor.

När du för över pengar till ditt Bingokonto blir pengarna i Euro.

7. Kontakt

Kontakt kan du få på många olika sätt. Livechat är populärt eftersom du snabbt får ditt svar. Däremot är utbudet med bara 9 timmar öppet på svensk chat lite svagt. Det finns ju faktiskt de som vill ha kontakt på förmiddagen också…
Vid ett mailtest fick vi svar på 17minuter men räkna med att du kan svar ibland på upp till 24timmar.

Livechat – 13-22
Telefon 0200 159 123
Fax 0200 159 129
Mail Info-se@unibet.com
Kundservice finns dygnet runt men vill du ha svensk service fås den mellan 08-00
Kundservice finns på 24språk vilket är imponerande många.

8. Personliga åsikter

Jag har spelat Bingo på Unibet i 5 år av och till och gillar sidan mycket. Lätt navigering gör sitt men framförallt trevliga och roliga CM som håller en kvar i rummet längre än man från början tänkt sig när man går in där. Det är ofta man vinner bonusar från CM och det är ju alltid uppskattat. Jag anser att Unibet Bingo absolut kan rekommenderas.

9. Plus minus

+ Snygg design
+ Bra startbonus
+ Stort utbud
– Inte Cm hela dagen
– Spelas i euro istället för svenska kronor

Besök Unibet Bingo här